Loading...

Polityka prywatności

Witaj!

W tym dokumencie znajdziesz informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych oraz wykorzystywania plików cookies w związku z korzystaniem ze strony internetowej https://ortosportcenter.pl

Informacja formalna na początek – administratorem strony jest ORTO SPORT CENTER.

W razie jakichkolwiek wątpliwości związanych z polityką prywatności, w każdej chwili możesz skontaktować się z nami, wysyłając wiadomość na adres kontakt@ortosportcenter.pl.

Skrócona wersja – najważniejsze informacje

Dbamy o Twoją prywatność, dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie skróconą wersję najważniejszych zasad związanych z ochroną prywatności.

  • Powierzamy przetwarzanie danych osobowych tylko sprawdzonym i zaufanym podmiotom świadczącym usługi związane z przetwarzaniem danych osobowych.
  • Korzystamy z narzędzi analitycznych Google Analytics, które zbierają informacje na temat Twoich odwiedzin strony, takie jak podstrony, które wyświetliłeś, czas, jaki spędziłeś na stronie czy przejścia pomiędzy poszczególnymi podstronami. W tym celu wykorzystywane są pliki cookies firmy Google LLC dotyczące usługi Google Analytics. W ramach mechanizmu do zarządzania ustawieniami plików cookies masz możliwość zadecydowania, czy w ramach usługi Google Analytics będziemy mogli korzystać również z funkcji marketingowych, czy nie.
  • Zapewniamy możliwość korzystania z funkcji społecznościowych, takich jak udostępnianie treści w serwisach społecznościowych oraz subskrypcja profilu społecznościowego. Korzystanie z tych funkcji wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies administratorów serwisów społecznościowych takich jak Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Google+, LinkedIN.
  • Wykorzystujemy pliki cookies własne w celu prawidłowego działania strony.

Jeżeli powyższe informacje nie są dla Ciebie wystarczające, poniżej znajdziesz dalej idące szczegóły.

Dane osobowe

Administratorem Twoich danych osobowych w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych jest ORTO SPORT CENTER, Lwowska 64, nr lokalu 213,  35-301 Rzeszów.

Cele, podstawy prawne oraz okres przetwarzania danych osobowych wskazane są odrębnie w stosunku do każdego celu przetwarzania danych (patrz: opis poszczególnych celów przetwarzania danych osobowych poniżej).

Uprawnienia. RODO przyznaje Ci następujące potencjalne uprawnienia związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:

  • prawo dostępu do danych osobowych,
  • prawo do sprostowania danych osobowych,
  • prawo do usunięcia danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • prawo do wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych osobowych,
  • prawo do przenoszenia danych,
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego,
  • prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych, jeżeli takową zgodę wyraziłeś.

Zasady związane z realizacją wskazanych uprawnień zostały opisane szczegółowo w art. 16 – 21 RODO. Zachęcamy do zapoznania się z tymi przepisami. Ze swojej strony uważamy za potrzebne wyjaśnić Ci, że wskazane powyżej uprawnienia nie są bezwzględne i nie będą przysługiwać Ci w stosunku do wszystkich czynności przetwarzania Twoich danych osobowych. Dla Twojej wygody dołożyliśmy starań, by w ramach opisu poszczególnych operacji przetwarzania danych osobowych wskazać na przysługujące Ci w ramach tych operacji uprawnienia.

 

Podkreślamy, że jedno z uprawnień wskazanych powyżej przysługuje Ci zawsze – jeżeli uznasz, że przy przetwarzaniu Twoich danych osobowych dopuściliśmy się naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych, masz możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Zawsze możesz również zwrócić się do nas z żądaniem udostępnienia Ci informacji o tym, jakie dane na Twój temat posiadamy oraz w jakich celach je przetwarzamy. Wystarczy, że wyślesz wiadomość na adres kontakt@ortosportcenter.pl. Dołożyliśmy jednak wszelkich starań, by interesujące Cię informacje zostały wyczerpująco przedstawione w niniejszej polityce prywatności. Podany powyżej adres e-mail możesz wykorzystać również w razie jakichkolwiek pytań związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych.

Bezpieczeństwo. Gwarantujemy Ci poufność wszelkich przekazanych nam danych osobowych. Zapewniamy podjęcie wszelkich środków bezpieczeństwa i ochrony danych osobowych wymaganych przez przepisy o ochronie danych osobowych. Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione.

Wykaz powierzeń. Powierzamy przetwarzanie danych osobowych następującym podmiotom:

  1. CyberFolks.pl – w celu przechowywania danych osobowych na serwerze,

Wszystkie podmioty, którym powierzamy przetwarzanie danych osobowych gwarantują stosowanie odpowiednich środków ochrony i bezpieczeństwa danych osobowych wymaganych przez przepisy prawa.

Cele i czynności przetwarzania

Pliki cookies i inne technologie śledzące

Nasza strona, podobnie jak niemal wszystkie inne strony internetowe, wykorzystuje pliki cookies, by zapewnić Ci najlepsze doświadczenia związane z korzystaniem z niej.

Cookies to niewielkie informacje tekstowe, przechowywane na Twoim urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, smartfonie), które mogą być odczytywane przez nasz system teleinformatyczny.

Cookies można podzielić na cookies własne oraz cookie podmiotów trzecich.

Więcej szczegółów znajdziesz poniżej.

Zgoda na cookies. Podczas pierwszej wizyty na stronie wyświetlana jest Ci informacja na temat stosowania plików cookies wraz z pytaniem o zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Dzięki specjalnemu narzędziu masz możliwość zarządzania plikami cookies z poziomu strony. Ponadto, zawsze możesz zmienić ustawienia cookies z poziomu swojej przeglądarki albo w ogóle usunąć pliki cookies. Pamiętaj jednak, że wyłączenie plików cookies może powodować trudności w korzystaniu ze strony, jak również z wielu innych stron internetowych, które stosują cookies.

Cookies własne. Cookies własne wykorzystujemy w celu zapewnienia prawidłowego działania strony, w szczególności w celu optymalizacji szybkości wczytywania serwisu www.

Cookies podmiotów trzecich. Nasza strona, podobnie jak większość współczesnych stron internetowych, wykorzystuje funkcje zapewniane przez podmioty trzecie, co wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies pochodzących od podmiotów trzecich. Wykorzystanie tego rodzaju plików cookies zostało opisane poniżej.

Analiza i statystyka. Wykorzystujemy cookies do śledzenia statystyk strony, takich jak liczba osób odwiedzających, rodzaj systemu operacyjnego i przeglądarki internetowej wykorzystywanej do przeglądania strony, czas spędzony na stronie, odwiedzone podstrony etc. Korzystamy w tym zakresie z Google Analytics, co wiąże się z wykorzystaniem plików cookies firmy Google LLC. W ramach mechanizmu do zarządzania ustawieniami plików cookies masz możliwość zadecydowania, czy w ramach usługi Google Analytics będziemy mogli korzystać również z funkcji marketingowych, czy nie.

Narzędzia społecznościowe. Zapewniamy możliwość korzystania z funkcji społecznościowych, takich jak udostępnianie treści w serwisach społecznościowych oraz subskrypcja profilu społecznościowego. Korzystanie z tych funkcji wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies administratorów serwisów społecznościowych takich jak Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Google+, LinkedIN.

Logi serwera

Korzystanie ze strony wiąże się z przesyłaniem zapytań do serwera, na którym przechowywana jest strona. Każde zapytanie skierowane do serwera zapisywane jest w logach serwera.

Logi obejmują m.in. Twój adres IP, datę i czas serwera, informacje o przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym z jakiego korzystasz. Logi zapisywane i przechowywane są na serwerze.

Dane zapisane w logach serwera nie są kojarzone z konkretnymi osobami korzystającymi ze strony i nie są wykorzystywane przez nas w celu Twojej identyfikacji.

Logi serwera stanowią wyłącznie materiał pomocniczy służący do administrowania stroną, a ich zawartość nie jest ujawniana nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem.

Szybka rejestracja przez internet

Umów się na wizytę

lek. Wojciech Kołodziej

lek. Wojciech Kołodziej

Jestem lekarzem w trakcie specjalizacji z Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu na 6 roku rezydentury. Pracuję w Szpitalu Specjalistycznym Im. Świętej Rodziny w Rudnej Małej. Studia medyczne ukończyłem w Warszawie z wynikiem bardzo dobrym. Swoje kompetencje poszerzam poprzez udział w krajowych i międzynarodowych kursach i kongresach. Moje zainteresowania zawodowe koncentrują się wokół traumatologii dorosłych, medycyny sportowej, diagnostyki i leczenia zarówno zachowawczego  jak i operacyjnego  schorzeń ortopedycznych.

Wykształcenie:

od 2016

Rezydentura z Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu, NTM Szpital Specjalistyczny Im Świętej Rodziny w Rudnej Małej

2015 – 2016

Staż podyplomowy w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim Nr 1 w Rzeszowie

2009 - 2015

Warszawski Uniwersytet Medyczny

Kursy:

„II Zjazd Polskiego Towarzystwa Artroskopowego w Łodzi” 16-18.11.2017 r.

„III Zjazd Polskiego Towarzystwa Artroskopowego w Katowicach” 24-26.10.2019r.

„IV Zjazd Polskiego Towarzystwa Artoskopowego we Wrocławiu” 14-16.10.2021r.

„42 Zjazd Polskiego Towarzystwa Ortopedycznego i Traumatologicznego w  Krakowie” 20-22.09.2018r.

„Trójstopniowy Kurs Cavdaverowy- Szkoła Artroskopii SNACE” – poziom podstawowy, zaawansowany oraz master – techniki artroskopowe barku – 2021r. Poznań Lab.

“SAPTA: Kurs procedur artroskopowych oraz osteotomii PTArtro – Rekonstrukcja ACL stawu kolanowego” 13.10.2021r., Poznań

„Stryker Trauma Academy” 2-3.03.2018r., Warszawa

„XVI Sympozjum Sekcji Osteosyntezy PTOiTr” 22-23.11.2019r.

„AIOD Nailing Course” 23-24.10.2020r., Strasburg

“CadaverLab Stopa podstawowy – podstawowe techniki operacyjne w leczeniu palucha koślawego oraz zniekształceń towarzyszących” 14.05.2018r., Poznań

„XVII Bieszczadzka Konferencja Naukowa – Chirurgia kolana” 11-14.01.2018r., Muczne

„XVIII Bieszczadzka Konferencja Naukowa – Chirurgia Barku”  6-7.03.2020r., Rzeszów

„XIV Bielskie Sympozjum Ortopedyczne Shoulder Masterclass Workshop” 23-24.05.2019r.

„III Zjazd Polskiego Towarzystwa Barku I Łokcia- Sympozjum Sekcji Barku I Łokcia Polskiego Towarzystwa Ortopedycznego I Traumatologicznego” 15.09.2021r., Poznań

“Sympozjum 360° around Orthopedics in Focus” 10.2020r.

“Principles of Spine Fracture Management” 6-7.04.2018r., Ostróda

Prace naukowe, udział w pracach naukowo-badawczych:

M. Kulczyk, W. Kołodziej, A. Bielecki “Artroskopowe techniki leczenia awulsyjnie uszkodzonego więzadła krzyżowego przedniego” Współautor pracy prezentowanej podczas XVII Bieszczadzkiej Konferencji Naukowej- Chirurgia Kolana 11-14.01.2018r. oraz na II Zjeździe Polskiego Towarzystwa Artroskopowego w Łodzi 24 - 25.11.2017 r.

M. Kulczyk, W. Kołodziej „Pacjent idealny do połowiczej/całkowitej/odwróconej protezoplastyki stawu ramiennego” Współautor pracy prezentowanej na III Zjeździe Polskiego Towarzystwa Artroskopowego Katowice 24-26.10.2019r.

W. Kołodziej, M. Kulczyk „Artroskopowe techniki w leczeniu złamań panewki łopatki.
Przypadki własne, wyniki i wnioski.” Autor pracy prezentowanej na XVIII Bieszczadzkiej Konferencji Naukowej

Bark, Niestabilność, Stożek Rotatorów 6-7.03.2020r. w Rzeszowie, na III Zjeździe Polskiego Towarzystwa Barku i Łokcia 15.09.2021r. w Poznaniu oraz na IV Zjeździe Polskiego Towarzystwa Artroskopowego, Wrocław 14-16.10.2021r.

Certyfikaty i dyplomy

lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej
lek. Wojciech Kołodziej